بازرگانی
روابط مناسب سیاسی این کشور با سایر دولتها، دسترسی به آبهای آزاد و وجود زیرساختها و پتانسیلهای مناسب باعث شده تا عمان به یکی از قطبهای تجاری منطقه تبدیل شود. مجموع این دلایل در کنار برخی فاکتورهای دیگر باعث شده تا آرامش و ثبات به یکی از ویژگیهای اصلی اقتصاد عمان تبدیل شود. بنابراین تجارت با همسایه جنوبی میتواند برای بسیاری از تجار و صادرکنندگان سود خوبی به همراه داشته باشد. به شرط آنکه به خوبی بتوان گامهای لازم را برداشت.
ایران و عمان به لحاظ سیاسی رابطه بسیار پایداری را دارند. دو کشور چه در قبل از انقلاب و چه بعد از آن نه تنها هیچگونه تنشی نداشتند، بلکه حتی میتوان گفت در میان کشورهای حاشیه خلیج فارس، ایران بهترین رابطه را با عمان تجربه کرده است. به همین دلیل روابط اقتصادی دو کشور نیز همواره از یک ثبات مناسب برخوردار بوده است. در حال حاضر روابط تجاری بسیار خوبی بین دو کشور برقرار است

چرا صادرات به عمان ؟
عمان از سال ۲۰۰۰ به عضویت سازمان تجارت جهانی در آمده و با جمعیت حدود ۴.۵ میلیون نفری خود حدود ۰.۱۵ درصد از واردات جهان را در سال ۲۰۱۶ به خود اختصاص داده است و بر اساس پیش بینیهای صندوق بین المللی پول، درآمد سرانه عمان بر اساس قدرت برابری خرید از بسیاری از کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا بالاتر است و تا سال ۲۰۲۰ به طور متوسط سالانه ۱.۳۴ درصد رشد خواهد یافت. براساس طبقه بندی اخیر بانک جهانی نیز، عمان در گروه کشورهای با درآمد بالا طبقه بندی شده است. به همین دلیل میتوان گفت بازار مصرف بالقوهای برای کالاهای غیرنفتی در همسایگی دریایی ایران قرار گرفته است.
همچنین این کشور در راستای تسهیل روابط تجاری دو جانبه ، تجار ایرانی فعال را در عمان مشمول معافیت های مالیاتی کردند.
-
نام مشتری
N/A
-
تاریخ تکمیل
-
دسته بندی ها :